Kurssit

Olemme järjestäneet mm. seuraavia kursseja. Ilmoittautuminen kursseille puh 03 222 5035, sähköpostilla liikuntasali@35plus.fi tai vastaanottoon.

Katso ajankohtaiset ja alkavat kurssit!

Pilates

Kurssilla perehdytään Pilateksen perusteisiin, oikeaan rangan asentoon ja ryhtiin. Pilateksessa keho nähdään kokonaisuutena, jota autetaan toimimaan tehokkaammin venyttämällä toisia lihaksia ja vahvistamalla toisia. Harjoittelun tuloksena ryhti paranee, lihasepätasapaino korjautuu ja lihakset vahvistuvat.

Lantionpohjalihasten toimintahäiriöt

Kurssin fysioterapeuttiset harjoitteet soveltuvat etenkin virtsankarkailun ja ummetuksen helpottamiseen sekä lisäksi mm. lantionseudun epämääräisten kiputilojen, tunnottomuuden ja tunnistamisongelmien hoitoon. Harjoitteet sopivat myös ylijännitystilojen ja yliaktiivisen rakon rauhoittamiseen sekä lantionpohjan lihasten hallinnan opetteluun.

Feldenkrais

Feldenkrais on oppimismenetelmä, jossa liikkeen kautta havainnoimme itseämme ja toimintaamme ja löydämme uusia toimintamalleja.

Feldenkrais-ryhmätunneilla tehdään hitaita liikkeitä mukavasti ja helposti.

Asennot ovat usein totutusta poikkeavia, jottemme pysty turvautumaan totuttuun tapaamme liikkua, vaan voimme etsiä ja tutkia uusia liikevaihtoehtoja.

Kun tulemme tietoisemmaksi toiminnastamme, pystymme erottamaan tarpeettomat lihasjännitykset ja liikkumaan tarkoituksenmukaisemmin ja kevyemmin.

Taiji

Taiji opettaa koko kehon rentoa liikettä. Harjoittelussa haetaan sisältä käsin ihmisen koko kehon, energian ja mielen yhdistämistä. Taijin harjoittelu painottuu ennen kaikkea terveyden edistämiseen, rentoutumiseen ja oman kehon virtaavan ja kokonaisvaltaisen liikkeen löytämiseen.

Taiji on erinomainen laji kehon koordinaation ja tasapainon parantamiseksi. Erilaiset kiertoliikkeet avaavat sekä venyttävät kehoa sisäisesti. Taiji kehittää myös peruskuntoa, kestävyyttä, notkeutta sekä lisää elinvoimaa.

Flamenco

Flamenco on alkujaan Etelä-Espanjan mustalaisten tanssia ja musiikkia, jolla on pitkä ja moninainen historia. Flamencossa ilmaistaan usein suuria tunteita kuten rakkautta ja epätoivoa. Ilmaisutapa on voimakasta ja värikästä, mutta myös herkkää.

Helppo kuntosali -aloitus

Kuntosali –aloitus kurssilla opit käyttämään kuntosalilaitteita tehokkaasti ja oikein. Kurssilla harjoitellaan helppo ohjelma, jonka pohjalta harjoittelua on helppo jatkaa omatoimisesti.

Äänenhuolto

Paljon puhetta, äänentuoton kannalta vaihtelevissa ja vaikeissa olosuhteissa. Miten saan ääneni kestämään työn asettamat vaatimukset? Pystynkö itse tekemään jotain ääneni hyväksi? Miltä ääneni näyttää paperilla? Onko puhekorkeuteni sopiva? Mitä kuuluu ”äänityöntekijä” työkalupakkiin?

Golf

Golfin pelaajille, joilla on halua kehittyä omassa pelissään sekä kiinnostusta panostaa golfiin ympäri vuoden. Kurssi on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Hartiaseudun toimintahäiriöt

Heikentävätkö niskan ja hartiaseudun oireet työ- ja toimintakykyäsi? Lähes puolet työikäisistä kärsii hartiaseudun toimintahäiriöistä, yleisimpiä vaivat ovat 55-64 vuoden iässä. Kurssilla luodaan katsaus yleisten hartiaseudun vaivojen syihin ja syntyyn.