Ulkona Tunnit:

Lempeä lihasharjoitus: Lihasten vahvistusta, mutta osallistujat huomioiden. Seisten tehtävien liikkeiden mahdollisuuksien rajoissa.
Mukaan kävelysauvat jos omistat. Tiinalta saa keppejä käyttöön.

Voi Hyvin ulkona: Mukaellen sisällä olevaa tuntia. Mukaan kävelysauvat Tiinalta saa keppejä.

Lihaskunto ulkona: Hikitunti, mutta vaihtoehtoliikkeitä tarjotaan jotta kaikki voivat osallistua. Mukaan kävelysauvat, Tiinalta saa keppejä.

*Pilates: tunneilla korjataan virheasentoja ja opetellaan kontrolloimaan kehon toimintoja teknisesti mahdollisiman oikein. Sopii erityisesti kipupotilaille ja asiakkaille jotka haluavat treenata mahdollisimman oikein.

*Niska-Selkä:harjoitteita Niskan ja selän alueen ongelmiin,hikitunti

*VoiHyvin: laidasta laitaan hyvinvointia! Fysioterapeuttisia liikkeitä, aivoja aktivoivia, Kalvoja eli fascioita avaavia, paljon informaatiota miten voida hyvin, välillä hikeä,välillä hellää huomiointia

Circuit: Kuntosalityyppinen kiertoharjoitelu. Pisteet kellotetaan, usein kunnon hiki vaikka kaikki tekevät oman kuntotason mukaan. Voi verrata hiit-harjoitteluun. Oman painon hyödyntämistä, pienin apuvälinein höystettyä treenaamista. Käy kaikille-vaihtoehtoliikkeet oman kunnon mukaan.

Venyttely-rentoutus: Lempeää liikettä, taiji, chiball, ..lopussa peiton alla rentoutus

EasyLine tunnit: Hikijumppaa kuntosalilaitteilla ja kehon painoa hyväksi käyttäen. Mukana myös Kinesis one. Kiertoharjoittelu missä huomioidaan oikea tekniikka ja korjataan virheasennot, jos niitä löytyy. Myös hankalilla nivelillä on mahdollista treenata, koska fysioterapeutti valvoo oikein suoritusta ja antaa ohjeita liikkeiden suorittamiseen.

Vesijumppa: Lämpimässä vedessä tehtäviä harjoitteita erilaisten apuvälineidenkin avulla. 45min harjoitellaan kaikkia lihaksia ja venytetään myös lopuksi. Kolmessa eri tasossa vettä.

Tunnit ovat fysioterapeutin vetämiä,voit siis huoletta kysyä jos sinulla on kysymyksiä oman kunnon asioista. Henkilökohtaisia ohjeita saa tunnilla.
Ohjauksesta 42 vuoden kokemus (:
Voit myös kysyä ennakkoon 0440 749 900 tai tiina.suikki@35plus.fi mikäli tunnille osallistuminen askarruttaa.